PALVELUT

Yksilöohjaus

Minulla on vastaanotto Mehiläinen Neossa Turussa: Joukahaisenkatu 6, NEO-talo, 20520 Turku. Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut 010 414 4888 Mehiläinen NEO tai netissä ajanvaraus https://ajanvaraus.mehilainen.fi.

Haluan auttaa sinua jaksamaan paremmin ja löytämään sinulle sopivat ruokavalinnat kiireisessä arjessa. Voin toimia tukena matkalla. Lähden yleensä siitä, että muutokset ovat sellaisia, mitä itsekin jaksaisi toteuttaa. Tärkeintä on kuunnella sinua ja auttaa toteuttamisessa

Erityisesti olen viime aikoina perehtynyt painonhallintaan, ärtyvään suoleen, lapsen ja nuoren ravitsemukseen yleisesti tai jos kyseessä syömishäiriö tai urheiluravitsemus ja vegaaniruokaan.

Luennot

Koska työkokemukseni on asiakastyössä esimerkiksi aiemmin kuntoutuksessa pidin päivittäin pienyhmiä, kuuluu se myös luennolla käytännönläheisyytenä. Luennoilla on arkiesimerkkejä ja hauskuutta unohtamatta mutta myös pohditaan syvempiä asioita, mitkä vaikuttavat syömiseen. Kuulijoiden on helppo löytää niistä omaan arkeen sovellettavia tapoja syödä. Luentoni pohjaavat tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen. Luentokokemusta on painohallinnasta, urheiluravitsemuksesta varsinkin nuorten keskuudesta sekä lapsiperheiden arkiruoasta. Luentoja pidän ihan pienten vauvojen vanhemmille kiineiden aloituksesta vegaaniravitsemukseen sekä ikääntyneen ravitsemukseen.

Olen aina itsekin valmis oppimaan uutta ja luennot on parhaimmillaan silloin kuin yleisö tuo erilaisia asioita esiin ja ammattilaisena pääse niistä keskustelemaan. Ajankohtaisia asioita pyrin tuomaan esiin vahvalla tutkimusnäytöllä mutta myös kuuntelemaan, mistä ihmiset saavat apua.

Luentoja olen pitänyt esimerkiksi:

  • Painonhallinta
  • ADHD -lapsen ravitsemus
  • Syömishäiriöt
  • Työssä jaksaminen ja aivojen terveys
  • Ärtyvän paksusuolen ravitsemus
  • Avanneruokavalio
  • Nuorten urheiluravitsemus
  • Pienten lasten ravitsemus ja lasetn sekä aikuisten vegaaniravitsemus

Voit kysyä luentotarjouksen!

Etäyhteydenotto

Voimme sopia myös etäyhteydenotosta tai ruokapäiväkirjan analysoinnista. Lisätietoja saa sähköpostilla saara.karjalainen@mehilainen.fi.